- de hardt arbeidende -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2024-01-03 15:42:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Fuji x 100 s
  • Fujinon 23 mm 2.0
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164875} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jostein S.
Hei
Godt Nytt År Øyvind!
Takk for fin kontakt i året som gikk
Godt motiv dette her
Arbeidsfolk på vei til jobb regner jeg med, eller noe i den retning!
Fin profilering med linjene innover
De daglige aktiviteter er viktig.
Det er det som holder oss i gang!
Arne S.
Mennesker som sikkert haster av gårde i en travel hverdag. Som maur i en tue har vi forskjellige oppgaver i samfunnet. Tittelen tilsier at vi er på en plass hvor det er mye å gjøre, og alt går i et høyt tempo. Flott plassering av de tre menneskene.
Liker også de ledene linjene samt lys og skygger.
Kan kanskje også fungere med litt kutt i toppe?
Liker godt etterbehandling/gråtoner.
Bra jobbet!
Godt nytt år.
Mvh Arne
Øyvind H.
Har latt inntrykket synke inn litt og tror Arne har et poeng med et toppkutt, rett over der trappen kommer ned til venstre. Da framstår personene i bildet enda mer maskinmessige. Bildet kan vise et eksempel på hvordan vi mennesker fungerer innen gitte rammer. Det å leve sitt liv på egne premisser vanskeliggjøres i dagens kapitalbaserte samfunn. Hardt arbeide kan være så mangt. Mange har i dag falt utenom og sliter med kun å overleve dagen. Et bilde og tittel til absolutt ettertanke! Mvh Øyvind
Vidar S.
Hei Øyvind!
Dette bildet var flott, mye bevegelse og stilig komposisjon. Jeg ser at det i Versjon #2 er gjort kraftige endringer, syntes det er mye mer balanse i originalen, du kunne kanskje tatt litt i toppen, men ikke at det blir så trangt som dette.

For meg er det bevegelsene som er herlig med dette bildet. Å tolke dette blir opp til enhver, og man vil alltid få forskjellig oppfatning. Det er mye mer interessant når du forteller hva du ville oppnå med dette bildet Øyvind!

Mvh
Vidar:-)
Øyvind B.
Tusen takk Jostein, Arne, Øyvind H. og Vidar for at dere gidder stoppe opp og kommentere mitt bilde.
Mine tanker går til de som står opp tidlig hver dag til jobb fordi de må. Tankene går og til de som faller utenom og ikke har en jobb.
Det kan være vel så slitsomt på flere måter.
Synes kommentarene gitt av dere over stemmer godt med min intensjon.
For mange er det gjentagende mønsteret hver dag en belastning. Kanskje mest fordi de må. Eller ikke har noen valg. (?)
Mvh Øyvind
Vidar S.
Hei Øyvind!
Hyggelig å høre fra deg.

Ja, du har laget et bilde med en passende tittel til dette. Når det gjelder bilder fra deg Øyvind, så er det ikke et spørsmål om å "Gidde" Jeg kan ikke huske å ha sett noe i fra deg, som ikke er interessant og meningsfullt. Alltid er det en god historie bak dine bilder, det er ikke alltid så lett å få det til, akkurat det.

Det jeg prøver å si, er vel at du virkelig kan og mestrer dette du Øyvind, jeg har masse å lære av deg. Setter stor pris på at du forteller hva du tenker, da både Pre og Post.

Mvh
Vidar
Jan-Erik S.
Likte godt dette jeg også Øyvind. Det som jeg likte godt ved dette er den fine dybden samt at personene går fra deg og innover i bildet noe som gir en fin effekt for meg som betrakter. Originalen for meg.
Jan-Erik S.
Likte godt dette jeg også Øyvind. Det som jeg likte godt ved dette er den fine dybden samt at personene går fra deg og innover i bildet noe som gir en fin effekt for meg som betrakter. Originalen for meg.
Arne S.
Tror nok kanskje at orginalen var best likevel Øyvind. Takk for at du tok deg bryderiet. Ellers er jeg veldig enig i Vidar sin siste kommentar. Du har alltid en historie i hodet ditt når du poster et bilde. Det gjør etter min mening bildene dine veldig severdig.
Mvh Arne
Øyvind B.
Takk for hyggelige kommentarer Vidar, Jan-Erik og Arne. Man får aldri nok av ros.
Til bildet: Jeg synes Arne og Øyvind H. sitt forslag V2 har noe for seg. Færre elementer oppe pluss en større innledende flate til kontrast som isolerer mer de pustende, pesende morgen pendlerne Ski stasjon på vei til Oslo. Satte fokus punkt litt inn på rekkverket bevisst med ønske om en stor innledende flate med et nogenlunde skarpt område tross håndholdt 1/4 s.
V2 var et utsnitt jeg selv og vurderte før post.
Mvh Øyvind
Øyvind H.
Ser absolutt hva du mener med det å gidde Øyvind, da det jo er færre og færre, som kommenterer på forumet. Kanskje gjør ikke det så mye, dersom kvaliteten på kommentarene heves utover det uinteressante. Ser heldigvis flere tegn på at dette er mulig, om man bare tar seg litt tid, men det krever naturlignok også bilder man kan dypdykke litt i. Fint at du setter pris på innspill og alternative forslag. Hadde aldri gått så direkte ut dersom ikke originalen var et glimrende bilde i seg selv. Versjon 2 blir nesten et nytt uttrykk. Et bilde, som etter min mening er meget sterkt i formen og kan indikere at "arbeideren" nå er på god vei inn i den 3. "industrielle" revolusjon, om dog i litt utakt. Vi får bare håpe noen tør å trø litt utenom middelveien, motsatsen kommer det sjelden noe spennende ut av;) Mvh Øyvind H.
Roar K.
Joda, V2 ble roligere å se på.

Roar
Øyvind B.
Øyvind H: Dine dypdykk i bilder gjør det hele mer inspirerende og interresant. Kjenner meg igjen der de pendlende nærmest mekanisk robotaktig marsjerer mot toget. Sannsynligvis til lik tid mot samme sted alle hverdager.
Roar K.: Joda V2 ble nok roet litt ned.
Tusen takk til dere begge to.
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu