Gardermoen - Oslo på 19 minutter
Er selv fornøyd med redigeringen. Har prøvd å få inn litt ''farger'' i den sort hvite finishen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristian Eugen B.

Hei Kristian! Dette er jo et spennende bilde av avstand, men hva er det du prøver å fortelle?

Kristian
Mads R.

Dersom dette skal vera reklame, så ville eg fjerna refleksen i skiltet.
jarle p.

hei,kanskje jeg ikke forstår helt hva du prøver å si med dette bildet,men må si at ideen er god å kul redigering.

-jp-
Bjørn H.

Hei

Må si meg litt uenig med tidligere kommentarer her. For meg ble budskapet tydelig og synes du har vist det på en ganske flott måte. Jeg likte meget godt fargene du har beholdt på selve vognen, da alt annet er sorthvitt.
Kristian H.

Heisann og takk for kommentarer. Jeg har hatt mitt Canon i snart 4 uker og prøver vel egentlig kun nå å finne motiv som ser noe bra ut, samt at jeg prøver meg på forskjellige redigeringsteknikker. På dette bildet har jeg valgt å bevare noe av den orange fargen igjen i S/H redigeringen som et eget layer.

Hva jeg prøver å si med dette bildet, det er vel det som er det store spørsmålet til de fleste: ''Hva vil jeg si, hva vil jeg formidle!'' Som ethvert motiv så har dette også en historie bak seg.

Jeg kom litt forsinket til Gardermoen, faktisk 3 minutter for sent til å nå toget til Kongsberg, som var noe ergelig. Jeg kjøper billett og setter meg ned på perongen for å nyte det siste som var igjen av sol den dagen. Det slår meg da når jeg sitter der at du kan kjøre tog til oslo på bare 19 minutter, og de går i tillegg hvert 8 min? Men skal du lengere så må du vente 1 time. Og turen tar slett ikke 19 minutter men 2 timer. Dog en mye lengere tur. Jeg prøver kun å si med dette at det tar 19 minutter å kjøre tog til Oslo, hverken mer eller mindre.

Det er utrolig godt å få tilbakemeldinger uansett om de er gode eller ei, kritikk er hvordan du kan gjøre deg selv bedre. Så til andre som ser dette, kjør på og gi meg inn ;)
Avsluttet .

kult bilde, fin dybde og morsom bruk av sv og farger.
Kjell Ruben S.

Hmm...overrasker meg hvor mange som absolutt skal ha en mening med alt. Dette er vel et bilde som en statlig støttet kunstner kunne tatt og fått masse ros og god kritikk for. En bagasje tralle alene på perrongen, hvor genialt :p

vel, for å si det slik. Når jeg så bildet trodde jeg ikke det var tatt av en person som nettopp hadde kjøpt seg kamera. Uten og sett noen av dine andre blider så tror jeg du er godt på vei.

Lykke til med og komme deg med toget. Jeg har reist mye rundt i verden, og INGEN plass er det så mye rot som i Norge. Det er rett og slett utroli. Dog at du ikke rakk toget var vel ikke Norgeskollektivtrafikk sin skyld :)

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com
Kristian H.

Takk, Kjell Ruben.

Ja, det er utrolig mye rot i Norges kollektiv traffikk, men når det er sagt så er vi en racer på betalingsterminaler. Jeg har sett gjennom dine bilder og det er utrolig fasinerende, imponerende og veldig inspirerende å fortsette denne hobbyen. Det er helt utrolig hva en linse kan fange. Det er disse stundene som kadak har valgt så fint å kalle ''Kodak Moments''. Det er de jeg prøver å finne, ikke en lett jobb, men jeg skal gjøre mitt beste for at jeg en dag finner fram til noen av dem! :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu