Fugl på grein ;-)
Ikke revolusjonerende fotografi, men jeg liker det...
Debatten den siste uken rundt ''fugl på gren'' har jeg fulgt med stor interesse. Kommer til å forsøke meg på både rene artsportretter og mer uttrykksfulle fuglebilder i fremtiden. Vi får sette av plass for begge måter å fotografere på! Dette er vel en versjon som kan falle inn under begge kategorier eller?
Bildet inngår i albumet Fugler i sort og hvitt - Forsøk på en ny tilnærming til fuglemotivene mine.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 300 4 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Knut H.
Hei Geir Helge.
Kråke i siluett.Ny vri som faller i smak.
Hva tenker den er den ensom,mange tanker
rundt denne fuglen som fra sagaen er
omgitt med mystikk og klokskap.
Flott bilde Geir i treet er knoppene kommet
langt,de er snart vår.
Mvh Knut
Terje S.
Fin komposisjon og fint artsportett. Dette må nå begynne å nærme seg kunst med utbrent (high key) bakgrunn. Jeg likte det godt.

Mvh Sissik
Aleksander M.
Jeg likte dette ganske godt. Spesielt liker jeg den ensomme fuglen i treet og svarthvitt bildet.

Mvh Aleksander
Stig Børre E.
Du er jo milevis unna klisjebildene i denne sjangeren. Veldig vellykket i mine øyne, flott komposisjon og fin grafisk effekt. Rent og enkelt.

StigB
Øystein V.
Hei du!
Tror jeg ville gjort kontrasten større og fått det i svart/hvitt for å rydde enda bedre opp, men ett stilig og originalt bilde var det! Flott at greina lager en diagonal i utsnittet.

Mvh Øystein
Runar H.
Hei!

Enig med Øystein her at det skulle vært mer ren silhuett. God komp. og utsnitt. Bra med den diagonale linjen i greina. Ellers et flott og herlig bilde.
Hvordan har du behandlet bildet? synest fargekontrasten ble så snodig på fuglen.
Keep on the good work!

Mvh RunarH
Geir Helge S.
Hei, og takk for tilbakemeldinger.
Dette bildet hadde jeg i hodet før jeg knipset, og raw-filen er faktisk omtrent som den presenterte versjonen. Det jeg har gjort i PS er å øke kontrasten mellom treet (mørkere) og bakgrunnen (litt lysere). Jeg har bevisst sørget for at der er tegning i kråka (at den ikke gror helt igjen).
ØVS: jeg er ganske så sikker på at der ikk er farger i bildet, så det er vel svart/hvitt...?

Mvh Geir
Ingvill Helen K.
Stilig bilde. Bra komp og utsnitt. Me like;)
Thorbjørn R.
Veldig stilig, og slett ingen dusinvare av et artsportrett. Jeg er enig med noen av de over i at du kunne gjort det til en ren silhuett. Det hadde vært spennende å se en slik versjon ihvertfall.
ingebjørg fyrileiv g.
Dette faller absolutt i smak. Komposisjon pg plassering fungerer veldig bra og den har satt seg i et fint tre. Det hadde vært interessan å se en helsilhuett av denne.

vh ingebjørg
Ivar B.
Hei!
Dette likte jeg veldig godt. Bildet er enkelt og rent, samtidig som det gir en følelse av mystikk. Likte at du har dratt på slik at det svarte er helt svart og det hvite helt hvit slik at man får en grafisk effekt. Det er bra at dette også er planlagt i opptaksøyeblikket som etter min erfaring gir det beste resultatet for slike bilder. Bra! Mvh Ivar.
Anne Kari Berg K.
Et lekkert og annerledes kråkebilde der du virkelig har fanget kråkas egenart og samtidig fått et vanvittig dekorativt bilde ut av det :) Mystisk og fint.

AK
Avsluttet .
Fin kontrast og komposisjon. Bildet hadde kanskje tålt litt beskjæring av toppen for å fylle ut bilderammen mer. Ellers likte jeg bildet godt!
Anna Rosa L.
Å så flott!
:) Slår meg med på rosen!
-Rosa-
Morten W.
Jeg synes du har lyktes bra her!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu