Kra sa du !
Enkelte bilder trenger ikke nærmere beskrivelse, som dette. Det krangles og herjes i dyr og fulglers rekker også.
Bildet inngår i albumet Fugleparken -
Utstyr
  • Nikon D200
  • AF-I nikkor 300mm 1:2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetPå lur etter hauk, men.......
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger571
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
anders s.
få f for et rått bilde. her er det action så det holder og jeg liker godt både positur og uttrykket til begge fuglene.synes du har fått fram noen artige uttrykk ,der den øverste kråka mildt sagt ser forbanna ut,mens den andre ser ut til å ikke være så høy i hatten lenger:-) råbra bilde mvh anders
Nils B.
Takk for det. Hyggelig at du likte dette bildet Anders. Om du hadde vært til stede så hadde du også fått med deg et lydnivå som overgår det meste jeg har hørt. At disse to krabatene også havna i vannet er jo med på å understreke alvoret, som også befestes i bildet ved hjelp av uttrykk, vannsprut og at det faktisk finnes bevegelse i bildet. Mange vil nok hevde at bildet godt kunne vært skarpt over det hele, men der er iallefall jeg uenig.
Terje S.
Ett av de bedre Kråkebildene jeg har sett Nils. Det finnes på tusenvis av gode ørnebilder men på langt nær så mange av kråke. Kråka er en karismatisk og sosial fugl med ett artig kroppspråk. Har en drevet med åtefotografering noen år- begynner mann å kjenne igjen adferden til Kråka. Ikke noe problem å vite når hauken kommer f.eks. Tar imot imot Havørn og mobber den ved å bite den i stjerten. Flyr etter Hønsehauken/Spurehauken og mobber den osv.


Terje
Tor Eirik P.
Helt enig med Terje, dette er noe av det absolutt bedre jeg har sett av kråkebilder! Artige fugler!
Velidg bra fanget... den øverste fuglen ser jo skremmende forbanna ut! Ikke rart den andre fant det tryggest å legge seg langflat! ;)
Synes skarpheten er veldig bra jeg... kunne gjerne vært litt skarpere på hodet til den øverste kråka, men ellers så er det akkurat slik jeg synes det skal være! :)
Mycket bra!

Tor Eirik
kai j.
Fin situasjon, ser ut til at det akkurat har blitt delt ut en saftig ørefik her, med klar beskjed til den molefonkne kråka om og ligge lavt i terrenget. Enig i at det i blant er mer spennende med en fin situasjon, en et at bilde skal være skarpt over det hele.

Mvh
KJ
Jan R O.
Dette var virkelig et godt actionbilde. det meste er sagt og det er bare å slutte seg til det. anbefaling
Rolf S.
Dette var ett knalltøft bilde, her var det action og driv og en passe dose bevegelseuskarphet som viser kampen godt, bra at skarpheten på''taperen'' er bra, anbefales.
Mvh Rolf
Håvard S.
Hei!
Helt rått!
Her er det kamp om territoriet og om ev. godbiter.
Herlig positur på kråkene. Skikkelig action dette her.
Det sloss så vannspruten står til alle kanter. Meget pen detalj.
Den stående kråka er jo fryktinngytende sint og forbannet.
Soleklar anbefaling.

Mvh. HåvardS
Pål E.
Fantastisk flott bilde! Har ikke sett makan. Skulle gjerne sett større utsnitt hvis det finnes. Anbefales på det varmeste

mvh
PE
Kjetil K.
Har sett på dette bildet mange ganger nå... syns det blir bare bedre og bedre... klar anbefaling fra meg...c'',)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu